Sokan vásárolnak rosszabb állapotú ingatlanokat, mert nagyon olcsón hozzájuk lehet jutni, de egy kis felújítással tökéletesen élhetővé lehet őket varázsolni. Ám ha veszünk egy régi lakást, amiben még a régi fapadló van, akkor semmi esetre se a lecserélése legyen az első gondolatunk, hiszen ha jó állapotban van, és csak karcos a teteje, akkor egyszerűen újjá varázsolhatjuk, amivel rengeteget spórolhatunk. Persze sokan azt gondolhatják, hogy ez egy hatalmas feladat lenne, pedig ez egyáltalán nem így van.

Ugyanis a padlócsiszolás során, a szakemberek a felső lakkot távolítják el, és egy kicsit felcsiszolják a fát, így az újralakkozás után úgy fog kinézni, mintha teljesen új lenne.

A többi felület esetében is érdemes lehet elgondolkodni a felújításon, hiszen egy kis csiszolással és festéssel minden tökéletesen megszépíthető. Így a régi lakás fő elemei megmaradhatnak, amik egyedi hangulatot fognak adni a helyiségeknek, de mégis egy szép és élhető otthon lesz belőle, amiben tökéletesen fogjuk érezni magunkat.