“Apa-apa! Kérlek olvasd el nekem megint a sárkányos mesét!” – követelőzött a kisebbik fiam, lefekvés előtt. Szokásához híven, mielőtt elalszik, muszáj neki mesét olvasni, és egy pár hete nagyon jó ötletnek gondoltuk, hogy minden meseolvasás előtt kinyomtatjuk a mesét, hogy lássa az illusztrációnak használt képeket is.

Igenám, de ma este úgy tűnik, a nyomtatóm megadta magát. Pirosan villog a helyzetjelző LED és a piciny kijelzőn látom, a “tintapatron csere..” szöveget. Bajban vagyok, ez nem vitás.

Nyomtatásaink mindig fontosak számunkra, de akadnak kiemelt helyzetek és események, mint a fenti is, amikor azonnal kellene a megoldás.

Nos, a legjobb hely, hogy eredeti hewlett-packard tonert szerezzünk be, egy megfelelő webshop, ahonnan gyorsan lehet rendelni. Onlinetoner.hu, ahonnan beszerezhető a saját nyomtatóhoz eredeti hp toner.

Saját printerünkhöz nagyon fontos, hogy lehetőség szerint gyári, vagy azzal megegyező, nagyon jó minőségű festékpatront használjunk. Ennek nélkülözése ugyanis könnyedén tönkreteheti nyomtatónkat, mivel a silány minőségű festékpatronok összetétele nem egyezik meg az eredetivel, így a nyomtató belseje koszolódhat a felesleges kihulló festék portól, ami idővel tönkreteszi a finom, apró alkatrészeket.

Az eredeti alkatrészek garantálják mindig a kiváló minőséget, és a nyomtató hosszú élettartamát, legyen szó akár fekete-fehér, akár színes nyomtatásról.

Egy átlagos közepes méretű nyomtató egy festékpatronnal öt százalékos nyomat lefedettség mellett akár több ezer oldal nyomtatására is képes egy gyári tintapatronnal.
Ez papírból is elég sok alapanyag elhasználását jelenti. Szerencsére manapság azonban már kaphatóak félfamentes, vagy újrahasznosított alapanyagokból készült papírok.

Az eredeti tintapatronok abban is kiemelkedőek, hogy ezekre a típusú papírokra is kiváló nyomatképet adnak.

Az eredeti HP tonerek mindig megfelelő gyári számmal, valamint gyártási azonosítóval rendelkeznek. A nyomtatónk színhűségének záloga az eredeti színes hp tintapatronok.

A gyárival megegyező, nagyon jó minőségű utángyártott patronok használata is egyenértékű lehet az eredetivel, azonban próbáljunk minél alaposabban utánanézni ezek eredetének. Amennyiben lehet, inkább nagyobb nevű webshopok kínálataiban bízzunk, amit ismerünk, így biztosan megfelelő minőséget kapunk.

Így az esti mese kinyomtatása sem lesz többé probléma.