A rendőrségi statisztikák szerint a betöréses lopások száma az utóbbi évek során jelentős mértékben csökkent, azonban az általuk jelentett veszély továbbra sem számít elhanyagolhatónak. Amennyiben otthonának vagy üzletének a biztonságáról van szó, ne kössön kompromisszumot! Válassza a legjobbat, válassza a Pető Védelem Kft. termékeit, és garantáltan nem fog csalódni!
Kínálatunkat többek között ollós rácsok, fix rácsok, sávredőnyök és detektív rácsok képezik, de biztonsági eszközök mellett készítünk úszókapukat és kemencéket is.

Az ollós rácsok napjainkban az egyik legnépszerűbb biztonsági rácsnak számítanak, ami természetesen nem a véletlennek köszönhető, hiszen számos pozitívummal bírnak.

Ideális megoldást jelentenek családi házak védelmére; ajtókra, ablakokra, erkélyekre vagy teraszokra szerelve, de tökéletesen alkalmas lépcsőházak lezárására is. Az ablak belső oldalára szerelt ollós rács kevés helyet foglal, és napközben oldalra is tolható, hogy ne zavarja a kilátást. Tökéletes választást jelentenek üzletek és irodák üvegfalainak, ajtóinak külső, illetve belső védelmére is. Előnyük, hogy kis helyet foglalnak, mégis megbízhatóak és erősek; anyaguk 20×4 milliméteres laposvas. Emiatt még a legelszántabb betörőket is eltántorítják a behatolási kísérlettől. További erősségük, hogy működésükhöz nem kell elektromos áram, hiszen kézzel is elhúzhatóak; viszonylagos egyszerűségük miatt némi karbantartással évtizedekig gondoskodik otthona vagy üzlete biztonságáról.

A rendkívül masszív fix rácsok kiemelés és feszítés ellen is megbízható védelmet nyújtanak. 12 x 12 mm-es négyzetacélból vagy 8mm-es köracélból készülnek, így már első ránézésre is biztonságot sugallnak. A biztonsági rácsokat nem csupán legyártjuk és forgalmazzuk, hanem a megrendelt termékeket házhoz is szállítjuk és fel is szereljük. A helyszíni felmérést ingyenesen elvégezzük, ami során megállapítjuk, hogy melyik termékünk az ideális Ön számára. Magánszemélyek mellett szerelők és viszonteladók is bizalommal fordulhatnak hozzánk.


Hasonló cikk: Jó ha minden tökéletesen működik az otthonunkban