Cégünk, az Ódor Klíma immár több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a klímatechnika területén.

Nem csupán forgalmazzuk a légkondicionáló készülékeket, hanem szakszerűen be is szereljük, szervizeljük és javítjuk is őket. Mivel az évtizedek során számtalan típus megfordult már a kezeink között, tudjuk, hogy melyik típusokat érdemes választani; például egy Gree vagy Windex klíma a megfelelő karbantartás mellett akár húsz évig is tökéletesen működőképes marad, míg vannak olyan márkák, amik gyakran egyetlen szezont sem bírnak végig.
Vállaljuk továbbá konyhai elszívók tisztítását és légtechnikai rendszerek higiéniai felülvizsgálatát is speciális, elektromos működtetésű gépparkunk segítségével Hévíz és Keszthely ötven kilométeres körzetében.

Együttműködésünket az elmúlt évek során egyre szorosabbra fűztük az olasz Windex Grouppal, aminek köszönhetően a 2021-es évvel kezdődően a Windex hőleadók, hőszivattyúk, fan-coilok és folyadékhűtők kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. A készülékek forgalmazása és beüzemelése mellett a Windex szervíz is a tevékenységi körünk részét képezi. Az általunk forgalmazott gépek nem csupán rendkívül magas minőséget képviselnek, hanem energiatakarékosságuknak köszönhetően üzemeltetésük gazdaságos és környezetkímélő is.

Erős technikai hátterünknek hála termékeink vezérlését, sőt komplett belső kialakítását a felhasználói igényekhez tudjuk szabni.

A hőleadók szakszerű telepítése és szerelése összetett és nagy szakértelmet követelő feladat, tehát semmiképpen sem érdemes olyanokra bízni, akik nem rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal és szaktudással, hiszen nagyon könnyen keletkezhet milliós nagyságrendű kár az eszközben. Amennyiben minket választ, nem kell hasonlótól félnie; munkatársaink mindegyike, kivétel nélkül elhivatott szakember, évtizedes tapasztalattal a hűtéstechnika terén. Munkánk magas színvonalát természetesen nem csupán szavakkal támasztjuk alá; minden esetben garanciát vállalunk.

Letölthető, PDF formátumú katalógusunk jóvoltából termékpalettánkról többet is megtudhat. Természetesen minden épület kialakítása eltérő, ezért a folyadékhűtők telepítésekor más és más kihívások várnak ránk, emiatt konkrét árajánlatot csupán a helyszíni felmérésünk után tudunk adni. Ez a helyszíni felmérés természetesen térítésmentes, és nem jár az Ön részéről semmilyen további kötelezettséggel.

Értesüljön a lehető legkorábban friss híreinkről , legújabb termékeinkről és aktuális akcióinkról közösségi médiás profiljaink segítségével!