Percdíjak Budapesten való költöztetés során

Ha költözik, forduljon a Servitius Transporthoz! Mi tudjuk, hogy ezt az időszakot a legtöbben stresszként élik meg, ami érthető. Cégünk éppen ezért igyekszik a lehető legjobb minőséget biztosítani. Ön megfizeti azt, hogy költöztetését rendben lebonyolítsuk. Mi pedig ezt meg is tesszük, bízhat bennünk!
Ha a költöztetés Budapest területén történik, nem számolunk fel sem kilométer díjat, sem kiállási díjat. Önnek csak a percek alapján számított munkadíjat kell fizetnie. A legtöbb céggel ellentétben mi nem óradíjban dolgozunk, hanem a megkezdett perceket számoljuk. Ezzel sok pénzt takaríthat meg, hiszen például ha a rakodás 65 perc, nálunk nem kell az 5 perc miatt egy teljes órát kifizetnie. Percdíjaink tehertaxi, bútorszállítás és költöztetés esetén:
– teherautó + 1 rakodó – 95 Ft/perc
– teherautó + 2 rakodó – 105 Ft/perc
– teherautó + 3 rakodó – 115 Ft/perc
Büszkék vagyunk számítási módszerünkre, hiszen világos, könnyen ellenőrizhető, így Ön is megbizonyosodhat róla, hogy azt fizeti, amiért megdolgoztunk. Olcsó költöztetésben mindig számíthat ránk! Keresse 0-24 óráig elérhető ügyfélszolgálatunkat, ahol minden kérdésére választ kaphat. Kérjen ingyenes visszahívást honlapunkon keresztül!

Comments are closed.

Minden jog fenntartva.